top of page

Телеграм-канали з можливостями для фрілансерів

Пропонуємо вашій увазі топ телеграм-каналів, які допоможуть знайти проєктну віддалену або довготривалу роботу.

 
Телеграм-канали з можливостями для фрілансерів

Україномовний контент і переважно такі ж вакансії. Тут зібрано не лише пропозиції роботодавців чи заявки фрілансерів, а й деякі корисні статті. На каналі також є поради та посилання на посібник фрілансера – путівник для початку роботи у фрілансі.



Канал створила школа Projector – понад 60 навчальних програм креативних і технічних напрямків, міжнародні конференції, лекції, воркшопи. Тут відібрано вакансії та новини для фрілансерів. Основний акцент на розвитку професійних якостей фахівців, адже тут публікують оголошення про курси, новинки, стартапи. Користувачів майже 10 тисяч.



На каналі представлено не лише вакансії для фрілансерів, а й безкоштовні вебінари, курси, освітні програми. Регулярно публікують посилання на корисні та цікаві статті та рекомендації від спеціалістів щодо кар’єрного росту та вдосконалення умінь. Позиціонують себе як кар’єрний портал і платформу професійного розвитку.



На каналі розміщено пропозиції роботи в різних сферах. Для пошуку вакансій зручно використовувати хештеги. Тут можна рекомендувати друзів на різні вакантні посади та отримувати за це винагороду (за умови успішно підібраного кандидата).



Канал створила команда Platfor.ma – інтернет-журнал про інновації та культуру. Основний акцент на вакансіях з креативних індустрій – сфера дизайну, маркетингу, піару, реклами, освітніх програм тощо. Тут пропонується не лише віддалена робота, а й офіційна з повною зайнятістю. Нещодавно канал запустив нову функцію #профайл, де фахівці креативних сфер можуть розповісти про свій досвід роботи й дати талановитим новачкам додаткову можливість зарекомендувати себе.



Популярний український канал з ІТ-вакансіями. Тут є пропозиції із заробітною платою від $1000. Переважно шукають розробників, бізнес-аналітиків, дизайнерів,  PR-менеджерів та багато інших. Подекуди розміщують пропозиції від міжнародних компаній та позиції на аутсорсі. Окрім вакансій можна ознайомитися з новинами ринку, можливостями для навчання і стажування, різними рекламними оголошеннями.

 
bottom of page