top of page

Друга міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine

14-15 листопада у Варшаві відбудеться друга міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine Powered by Energy - платформа для проєктів відновлення, матеріалів, технологій, обладнання та інвестицій, що необхідна для відновлення зруйнованої війною економіки України, з акцентом на інфраструктуру, промисловість, енергетику та житло.

 
Друга міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine

Першу виставку ReBuild Ukraine було організовано в лютому 2023 року, її масштаби вражали:

  • 304 компанії-експоненти з 22 країн світу;

  • 12 національних павільйонів;

  • 3 000 учасників заходу з 50+ країн світу.

Основними стейкхолдерами заходу виступають громади та енергетичні компанії України, міжнародні фінансові організації, донори та інвестори, а також будівельна та енергетична галузь.


Цього разу, шведський павільйон стане унікальною платформою, де до 30 шведських промислових компаній об'єднають свої зусилля для здійснення позитивних змін і візьмуть участь у найбільшому у світі будівельному проєкті з часів плану Маршалла.


Україна прагне відбудуватись та модернізуватись до ліберальної, квітучої та сталої європейської демократії. Більша частина реконструкції буде здійснена після того, як росія покине українську територію і буде гарантована безпека. Однак робота з побудови та фінансування проєкту вже розпочалася, і як тільки війна закінчиться, відбудова розпочнеться негайно.


Згідно з новою спільною оцінкою, що була оприлюднена в березні урядом України, Групою Світового банку, Європейською комісією та Організацією Об'єднаних Націй, вартість реконструкції та відновлення в Україні зросла до 383 мільярдів євро.


Очікується, що відновлення та реконструкція розтягнеться на 10 років і поєднає в собі потребу як у державних, так і в приватних коштах. Також відновлення України потребуватиме значної допомоги з боку міжнародної бізнес-спільноти.


Інноваційні шведські компанії, що працюють у сфері будівництва та будівельних матеріалів, інфраструктури, розумних міс, водоочищення, енергетичних та екологічних технологій, добре підходять для того, щоб допомогти Україні досягти моделі сталої економіки.


Місце проведення виставки – Expo XXI


Адреса виставкового центру:

Ui. Pradzynskiego 12/14, 01-222 Варшава, Польща


Розклад роботи виставки:

14 листопада 2023: 10:00 - 18:00 виставка відкрита для відвідувачів

15 листопада 2023: 10:00 - 17:30 виставка відкрита для відвідувачів

 
bottom of page