top of page

Британія створить 2 млн робочих місць у зеленій енергетиці

Орган розробить довгостроковий план, щоб забезпечити Великобританію висококваліфікованою зеленою робочою силою та підтримати працівників високовуглецевого сектору.

 
Британія створить 2 млн робочих місць у зеленій енергетиці

Великобританія створить 2 млн «зелених» робочих місць до 2030 року. Канцлер Ріші Сунак підтвердив план "зелених" робочих місць на 3 мільярди фунтів стерлінгів, щоб заощадити гроші, скоротити вуглець та збільшити зайнятість після пандемії коронавірусу.


Ініціатива покликана сформувати навички для більш екологічного відновлення після кризи коронавірусу.


Урядова группа також буде зосереджена на підтримці робочої сили у високовуглецевих галузях і забезпеченні якісних «зелених» робочих місць.


Робоча група зі створення екологічних робочих місць, яку очолять міністр енергетики Квазі Квартенг і міністр професійних навичок Джилліан Кіган, є частиною зобов'язання уряду з досягнення нульових викидів до 2050 року.


Близько 1 мільярда фунтів стерлінгів буде витрачено на підвищення енергоефективності будівель державного сектору, таких як школи, лікарні та будівлі рад, на додаток до фонду у розмірі 50 мільйонів фунтів стерлінгів, який запровадить ефективний підхід до надання соціального житла з декарбонізацією по всій країні.

 
bottom of page