top of page

Що слухати в українському Clubhouse?

Одна з найпопулярніших соцмереж сьогоденнія Clubhouse почала набирати обертів й на теренах України. За даними видання AIN.ua, з 17 мільйонів користувачів, українців тут вже 250 тисяч. І ця цифра стрімко зростає.

 
Що слухати в українському Clubhouse?

Хто ще не знайомий з Clubhouse – особливість цієї мережі у тому, що усе спілкування відбувається в аудіоформаті. Користувачі обговорюють чи просто слухають задану тему у так званих кімнатах – аудіочатах, які можуть бути публічними чи приватними. Більшість з них створюють під конкретну тему й існують вони лише кілька годин, хоча є й такі, де діалоги регулярні чи відбуваються за розкладом. У кімнатах є модератори, спікери та слухачі. Слухачі можуть перейти в статус спікерів “піднявши руку” (для цього є спеціальна кнопка) і дочекавшись схвалення модератором.


У Clubhouse доволі висока концентрація експертної інформації та цікавих вузькопрофільних спільнот. Отож є можливість почерпнути корисні лайфхаки від більш досвідчених гравців ринку, конкурентів чи партнерів, яких у реальному житті зустріти важко.


Ukrainian House: перший і найбільший український клуб у Clubhouse


Засновники відзначають, мета даного клубу - робити корисні дискусії та ширити цінний український контент, реалізовуючи культурну дипломатію. Щовечора о 21:00 в рамках флагманського ефіру Ukrainian Show розгортаються інформативні дискусії серед лідерів думок у своїх сферах. Тут інвестори, підприємці та політики обговорюють технології, культуру та майбутнє України.


Ukrainian Office


“Ми створюємо кімнати, щоб надати можливість всім українцям будувати максимально корисні та цікаві зв'язки, розвивати себе професійно та із задоволенням проводити час у Clubhouse”, – саме так говорять засновники клубу Ukrainian Office.


Теми спільноти надзвичайно різноманітні. Нещодавно, наприклад, вдалось потрапити на кімнату, де відомі кінологи радили, як сформувати здорове харчування домашніх улюбленців. Тому Ukrainian Office – це своєрідні дружні посиденьки українців з усіх континентів світу. Крім того, тут запровадили регулярну кімнату “Ранкова кава”, де у будні з 8.30 до 9.30 також можна поспілкуватись, завести нові цікаві знайомства та обмінятись гарним настроєм на початку дня.


Київська школа економіки


На сторінці в організації розміщений розклад кімнат, завітавши до яких є можливість послухати експертів або долучатись до їхніх дискусій.

Щодня з понеділка по п’ятницю о 9.00 ранку тут проводять “Ранкові новини з економіки”, а двічі на тиждень великі вечірні розмови: у середу “Освітнє шоу”, в суботу – “Економіко-політичне шоу”, куди запрошують іменитих експертів у своїх сферах.


Ukrainian Travel Club


В Ukrainian Travel Club обговорюють нестандартні формати та напрямки подорожей, розповідають про нові правила та умови в’їзду в країни, а також дають поради, як мандрувати в часи пандемії тощо.


Startups Ukraine


Місія клубу Startups Ukraine – бути корисними для спільноти стартаперів в Україні та в усьому світі, обмінюватись знаннями та найкращими практиками. Це спільнота українських підприємців, дизайнерів, розробників, менеджерів та маркетологів ІТ-індустрії. У них амбітна мета – створити мережу експертів, які так чи інакше пов’язані з успішними продуктами.

 

Джерело: #ШОТАМ

bottom of page