top of page

Agile: ТОП книг


Раніше ми розповідали вам, що провідний бізнес-тренер та директор нашого Центру Ольга Пестрецова-Блоцька успішно пройшла навчання та отримала сертифікат від британського APMG International та нашого партнера в Польщі OMEC - AgilePM. Тож тепер усі проекти та тренінги Центру бізнес-технологій ТОТ будуть кваліфіковані як проекти за принципами гнучкої методології Agile.

 
Agile: ТОП книг

Agile, як і будь-яка інша методологія, має свої переваги та недоліки, і тільки проаналізувавши співвідношення перших із другими в кожній конкретній ситуації, слід приймати виважене рішення щодо її впровадження.


Для тих, хто бажає поглибити свої знання в Agile, ми пропонуємо ознайомитися з такими книжками:

Agile: ТОП книг

Інститут управління проектами (Project Management Institute, PMI) та Agile Alliance® створили справжній практичний посібник з метою досягти більш глибокого розуміння підходів Agile. Тут ви знайдете вказівки щодо того, коли, де та як застосовувати гнучкі підходи, а також практичні інструменти для практиків та організацій, які звикли працювати в більш традиційних середовищах, але хочуть впровадити в своїй роботі підхід Аgile.




Agile: ТОП книг

Сьогодення вимагає припинити даремно витрачати свій і чужий час та почати змінювати світ на краще, зокрема й у галузі бізнес-технологій. Саме завдяки книжці «Стартап без помилок» навчитися створювати власний прибутковий бізнес зможе будь-хто. Безумовно, читачі відчують неабияке натхнення, ознайомившись із концепцією Еріка Райза — успішного підприємця, викладача Гарвардської школи бізнесу, консультанта з розвитку стартапів.



Agile: ТОП книг

Що таке гнучке управління проєктами? І чи допоможе воно успішно та вчасно завершити проєкт, не виходячи за рамки бюджету? Якщо вам необхідне чітке розуміння того, як працює Agile і як отримати безпосередню вигоду від використання цього потужного інноваційного підходу, — без цієї книжки вам просто не обійтися. «Блискучий Agile» — не просто розповідь про методи і процеси. Автори сфокусовані на реальному використанні гнучкого управління проєктами в бізнес-середовищі, а завдяки їхнім практичним порадам і випробуваним на практиці прийомам з упровадження Agile, ви завжди будете точно знати, що робити, аби досягти успіху.



Agile: ТОП книг

Автор у своїй книжці ранжує всі методики за важливістю та дає конкретні поради Scrum-майстрам та керівникам компаній щодо впровадження Scrum. Після опрацювання та аналізу стану речей всередині компанії, кожен отримає відповіді на свої запитання щодо використання гнучких методів у роботі. Автор одним з перших почав практикуватися у Scrum, тому його авторитет не залишає жодних шансів для сумніву щодо обов’язковості прочитання цієї книги.




 

Бажаєте освоїти методику гнучкого управління проєктами Agile й ефективно використовувати її інструменти в управлінні проєктами? Реєструйтеся на бізнес-тренінг Методи гнучкого управління Agile!


Після проходження тренінгу ви навчитесь:

  • розуміти цінності та принципи Agile, можливості його застосування у різних сферах діяльності компанії

  • формувати ефективну взаємодію у крос-функціональній команді

  • працювати за методиками Scrum і Kanban

  • планувати спринти, проводити щоденні мітинги, рев’ю спринту і ретроспективу

  • створювати, підтримувати та розвивати Product Backlog

  • вибудовувати комунікацію в команді, проводити фасилітацію, управляти складними ситуаціями всередині команди

  • виявляти зони ризику впровадження методології Agile

Не відкладайте знання на потім - реєструйтеся вже зараз!

bottom of page