top of page

Впровадження бережливих технологій на практиці. AeroStar

Останні дні вересня виявилися дуже продуктивними. Провели довгоочікуваний бізнес-тренінг "LEAN-інструменти для виробництва. Впровадження бережливих технологій на практиці. Візит на AeroStar" за участі нашого найкращого бізнес-тренера Ольги Пестрецової-Блоцької.

 

Надзвичайно раді поділитися з вами новою, крутою колаборацією нашого Центру з компанією AeroStar - виробником екологічного устаткування для вентиляції і кондиціонування, адже разом ми запустили навчальну програму «LEAN-інструменти для виробництва. Впровадження бережливих технологій на практиці. Візит на AeroStar».


Наша спільна ціль:

  • розібратися з Lean концепцією, філософією та ідеологією;

  • розглянути технологію і алгоритми застосування інструментів бережливого виробництва: стандартизація роботи, організація робочого простору (5S), картування потоку створення цінності (VSM), візуалізація, захист від ненавмисних помилок (Рока-Yoke), канбан, загальне обслуговування обладнання (ТРМ);

  • вивчити досвід реального виробничого підприємства, що впроваджує інструменти бережливого виробництва, поспілкуватись з менеджментом про особливості впровадження бережливих технологій.

Бажаємо нашим учасникам професійних успіхів, реалізації усіх набутих знань та сподіваємося побачити кожного із вас ще!


А також з приємністю повідомляємо, що проведемо даний бізнес-тренінг ще раз - 28-29 жовтня. Зареєструватися та перегляти деталі програми можна за посиланням. Ставайте на шлях впровадження бережливих технологій разом із нами!

bottom of page