top of page

Must read для керівника

З навичками лідера та вправного керівника не народжуються - їх здобувають. Саме тому ми склали підбірку літератури, яка допоможе «розбудити» в собі справжнього керівника, навчитися розробляти довгострокові стратегії, уникати багатьох помилок і не тільки.

 
Must read для керівника

Частина успішного керівництва це вміння формувати цінні, тривалі відносини. Мережа є наріжним каменем розвитку бізнесу, але чи достатньо цього для досягнення успіху? У книзі Девіда Буркуса пояснюється, як ви можете скористатись уже встановленими зв’язками, щоб розвинути зв’язки, які можуть принести найбільшу користь вашому бізнесу.



Книга про те, як не забути частину самого себе в просторі. Вона не тільки про те, як розвиватися і правильно себе позиціонувати. А про набагато більше. У наш час високих швидкостей саме людина стала основною одиницею економіки. І є тільки один спосіб не просто вижити, а й бути успішним - стати брендом самому собі. Вільним підрядником. Майстром, що повністю відповідає за свою роботу...



Чудова прикладна книга порад для керівника. Їхня додаткова цінність – в описі кейсів компаній, що працюють на пострадянському просторі. Від питань побудови взаємин всередині команди і підвищення зарплати до проведення корпоративів. Автор не претендує на пізнання вищих матерій, а дає відповіді на конкретні щоденні болючі питання керівників.



Мрія кожного менеджера бізнес, який працює автономно. Хоча насправді такого немає, це не означає, що мікроменеджмент єдиний варіант. Навчитися робити крок назад для створення бізнес-процесів, які не потребують вашої постійної уваги, є ключем до успішного бізнесу, який не зруйнує баланс вашої роботи та життя в процесі. Хоча потрапити туди непросто, Clockwork це робить можливим.



Книга неймовірно корисна. Навіть найліберальніший керівник повинен розуміти всю палітру інструментів менеджменту і потім вже усвідомлено застосовувати кожен з них залежно від ситуації. Крім того, ця книга діє дуже протверезливо. Автор називає речі своїми іменами і без жалю зриває з читача «рожеві окуляри».

 

Центр бізнес-технологій ТОТ пропонує курс для менеджерів та керівників, які прагнуть ознайомитися з існуючими методами побудови грейдингових систем оплати праці та навчитися ефективно їх впроваджувати на власному підприємстві - "Управління винагородою", який відбудеться 12-13 серпня, м. Київ.


Comments


bottom of page